Vloer leggen of renoveren in Lelystad, Almere, Dronten en omstreken?

De vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de woning en wordt continu gebruikt. Het is dan ook geen wonder dat u als woningbezitter een keer de vloer moet renoveren. Maar ook het leggen van een nieuwe vloer kan een flinke klus zijn. Wilt u een nieuwe vloer laten leggen of een oude vloer laten renoveren in Lelystad, Almere, Dronten en omstreken? De Klussenier Edwin Bruineberg is uw klusbedrijf!

Een nieuwe vloer leggen

Als u een compleet nieuwe vloer wil laten leggen is het belangrijk om te bepalen welke soort vloer u wilt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het materiaal. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor hout, kunststof, beton, vinyl, tapijt of PVC. Elke soort vloer heeft zijn voor- en nadelen. Om te bepalen wat het beste aansluit bij uw wensen kunt u terecht bij De Klussenier Edwin Bruineberg uit Lelystad. 

De huidige vloer renoveren

Gelukkig hoeft er niet altijd direct een compleet nieuwe vloer in. Het renoveren van de vloer kan wonderen doen. Uiteraard zijn de mogelijkheden afhankelijk van de soort vloer die u heeft. Per vloer kan De Klussenier Edwin Bruineberg u adviseren over de mogelijkheden van renovatie. 

De Klussenier Edwin Bruineberg, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Edwin Bruineberg
De Klussenier Edwin Bruineberg

Kogge 01-33
8242 AJ Lelystad

Dien uw offerte-aanvraag in   

0320 84 47 60
06 5711 5959
edwinbruineberg@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 66889898

 
Loading...